Ed en Jolanda Bakker

             Round and around  and around we go - rihanna

ONS NIEUWE PROJECT - DE CAMPERVAN!
Tijden veranderen zo snel. Zoals het dit jaar is verlopen had niemand kunnen voorspellen. Een pandemie genaamd Covid-19.

Gelukkig zijn wij in februari nog op vakantie geweest. Nog geen 2 weken later kondigden de eerste landen een lockdown aan. Wie had dit nou kunnen bedenken. Een virus die vele honderdduizenden mensen verschrikkelijk ziek maakt en zelfs er aan overlijden. Verschrikkelijk! Wat een angstige tijd gaan wij tegemoet. Ook wij hebben enkele weken in huis gezeten en weinig mensen gezien. Vakanties naar Canada werden geannuleerd. Even hebben wij de hoop gehad dat wij over het ergste heen waren, maar nu de herfst weer is begonnen en de mensen zich niet echt meer aan de regels houden laait het virus weer op.

Voor ons veranderd er ook veel, voor mij hopelijk weer veel thuis werken en voor Ed betekent dit eerder stoppen met werken. Hij heeft een goede vertrekregeling kunnen treffen met de KLM. Vanaf december is hij werkloos. Om niet stil op de bank te belanden, dat is namelijk niets voor Ed, zijn wij met een nieuw leuk project begonnen. De Klusbus!

Een mooie Renault Master uit 2013, weinig kilometers gereden. Deze bus gaan wij ombouwen tot een mooie moderne campervan. Je weet maar nooit hoe het allemaal gaat lopen. Op dit moment ziet het er naar uit dat de 2e golf van het virus in aankomst is. Misschien mogen wij volgend jaar nog helemaal niet reizen. Dan kunnen wij altijd nog heerlijk op stap met onze camper.

Natuurlijk hopen wij nog altijd dat wij volgend jaar weer naar onze 2e huisje (5th wheel) in Canada kunnen. Vakantie houden in eigen land is natuurlijk heerlijk maar wij missen toch wel heel erg de weidse natuur van het mooie Canada en natuurlijk ook de familie.

Inmiddels zijn wij al begonnen met de opbouw van de campervan. Nieuwsgierig naar de voortgang? Blijf ons dan zeker volgen. Wij zullen regelmatig recente foto's in ons fotoalbum op de site zetten en natuurlijk ook op Instagram en Facebook.

E-mail