Ed en Jolanda Bakker

             Round and around  and around we go - rihanna

HAPPY TRAVELERS GO TO EAST CANADA - MEI 2020 

GEANNULEERD!!01-11-2019

Wat een bofkonten zijn wij toch. Ook deze vakantie is geboekt. Wat een mooi vooruitzicht allemaal.

Deze 15 daagse rondreis maken wij gezellig weer eens met Henk en Els. De reis staat in het teken van city hoppen. Alle toeristische trekpleisters langs. Maar natuurlijk slaan wij de natuur niet over. Dat zou zonde zijn. In Ontario staat de natuur centraal!

Hoe gaat onze reis eruit zien? Wij starten in Toronto, de geboorteplaats van Ed. Hier zijn wij 25 jaar geleden voor het laatst geweest, dus leuk om het weer eens terug te zien. Vanaf Toronto reizen wij af naar Huntsville. De volgende ochtend rijden wij door het Algonguin Prov. Park waar wij overnachten. Vanaf hier reizen wij verder naar Ottowa, Quebec, Montreal en eindigen bij de Niagara Falls. Wat een spannend vooruitzicht.

15-03-2020

Helaas zien de vooruitzichten er niet erg rooskleurig uit ivm het corona virus. Steeds meer sluiten hun grenzen voor een aantal weken. Nu is het wel over 10 weken maar die zijn zo voorbij. 


29-03-2020

REIS GEANNULEERD

Helaas, het heeft niet zo mogen zijn. Onze reis is gecanceld door het Coronavirus.  Door alle omstandigheden hebben wij besloten om de reis een jaar uit te stellen. Dus de hebben wij de tickets en hotels gecanceld. 

Gelukkig verkeren wij tot heden nog in goede gezondheid maar dat kan helaas niet iedereen zeggen. Teveel mensen over de hele wereld zijn besmet met deze rot virus. Het enige wat wij nu nog kunnen hopen is dat IEDEREEN zich aan de afspraken houdt en, zoveel als mogelijk is, binnen blijft om deze virus te kunnen stoppen zodat de economie zich weer snel kan herstellen en iedereen het normale leven weer kan oppakken. Wij zelf proberen het positief te bekijken en hopen dat onze reis eind augustus wel door kan gaan, maar wij houden er toch wel een beetje rekening mee dat dit misschien ook niet gaat lukken. Fingers crossed! 

Het enige wat wij nu nog kunnen zeggen "stay safe and stay healthy!"


TOT HOPELIJK HEEL SNEL!


E-mail