Ed en Jolanda Bakker

             Round and around  and around we go - rihanna

Een website om inspiratie en ideeën op te doen, met name voor andere Amerika- en Canadareizigers

WELKOM op onze website. 

Onze reizen en mijn passie voor fotografie willen wij graag met jullie delen via deze site.  De meeste reizen, vaak door Canada en de USA,  maken wij met onze eigen camper. Maar ook andere landen zullen wij niet links laten liggen. Er zijn nog zoveel mooie plekken op de wereld die nog op onze bucket list staan.. 

OMDAT wij al behoorlijk wat reizen door beide landen hebben gemaakt heb ik onze website uitgebreid met handige informatie en tips.

ALTIJD AL EEN RONDREIS willen maken door Canada en/of de Verenigde Staten? Wij nemen je graag mee via onze reisverslagen. Misschien kunnen deze verslagen en andere informatie op de website jullie op handige reistips, bezienswaardigheden en ideeën brengen waardoor je een geweldige vakantie kunt voorbereiden.

OP ZOEK naar gezellige grote en/of kleine steden/dorpen, prachtige natuur, nationale parken en schitterende stranden van beide landen? De door ons bezochten steden en/of dorpen en natuurgebieden heb ik beschreven. Zodra wij een nieuwe bestemming aandoen zal de site zo snel mogelijk worden bijgewerkt. Deze informatie kunt u vinden via de update. Wil je hiervan op de hoogte gehouden worden? Dat kan! Schrijf je in via ons contactformulier.

WIJ REIZEN met een 5th wheel. Ons prachtige tweede huis op wielen hebben wij opgeknapt en staat gestald in Saskatoon - Saskatchewan, Canada. Waarom Saskatoon zullen jullie je afvragen? Ed (geboren in Toronto) heeft hier nog twee broers wonen. Op deze manier zien wij de familie ook wat vaker en kunnen ze ook een beetje op ons huisje letten. 

VAN PLAN  om naar Amerika of Canada te gaan en heb je vragen of leuke tips voor ons, laat het ons dan weten middels een berichtje in ons gastenboek of het contactformulier. Wij lezen graag jullie reacties. 

WIJ ZOUDEN HET SUPER VINDEN als je deze website deelt via je social media.


ED & JOLANDA  E-mail