Ed en Jolanda Bakker

             Round and around  and around we go - rihanna

Een website om inspiratie en ideeën op te doen, met veel informatie voor Amerika- en Canadareizigers 


WELKOM op onze website. 

Onze reizen en mijn passie voor fotografie willen wij graag met jullie delen. Ik heb deze website aangevuld met handige informatie over steden met bruikbare tips. De meeste reizen, vaak door Canada en de USA,  hebben wij gemaakt met onze eigen camper die wij in Saskatoon, Saskatchewan - Canada hebben gestald. Deze 5th wheel, gekocht in 2016, hebben wij zelf helemaal opgeknapt tot ons mooie tweede huis op wielen. 

2020 is een jaar om snel achter te laten maar dit jaar heeft ons ook mooie dingen gebracht. Door de Covid-19 pandemie vielen al onze reisplannen van dit jaar in het water en moesten wij alles omgooien. De grenzen werden gesloten en reizen was alleen mogelijk in eigen land. Niet meer op pad met de camper maar logeren in hotels. Tijdens deze korte trips beseften wij steeds meer hoezeer wij de camper misten en kwamen wij op het idee om een busje te kopen en deze om te bouwen tot een campervan. Ons kennende dus direct spijkers met koppen geslagen en de koe bij de hoorn gepakt, een bus gekocht en direct aan de slag gegaan. Ook deze "fixer upper" is, vinden wij, zeer geslaagd en wij zijn ook hier mega trots op. Zie hier het resultaat.

ZOALS het er nu uitziet zal het reizen heel anders worden dan wij gewend zijn. Meer in eigen land op pad en misschien meer uitstapjes in Europa als dat weer mogelijk is. Vandaar dat ik deze website zal uitbreiden met reisverslagen,  informatie en tips over de plekken die wij bezocht hebben binnen Nederland en wellicht Europa. Ook erg leuk! De mooie plekjes in eigen land ontdekken.

2021  begon niet rooskleurig. Het land zat nog steeds in lockdown maar gelukkig kwam het vaccineren langzaam opgang. Inmiddels is het september en kunnen wij ons weer wat vrijer bewegen en  weer naar het buitenland.  Vanaf 7 september is het ook weer toegestaan om weer naar Canada te reizen!!! Yeahhh. Ze maken je het niet erg makkelijk maar de mogelijkheid is er.


ALTIJD AL EEN RONDREIS willen maken door Canada en/of de Verenigde Staten wanneer dit weer mogelijk is? Misschien kunnen deze reisverslagen informatie en handige reistips je op ideeën brengen waardoor jij je op een geweldige vakantie kunt voorbereiden.

OP ZOEK naar gezellige grote en/of kleine steden/dorpen, en prachtige natuur? De door ons bezochten steden en/of dorpen en natuurgebieden heb ik zoveel  mogelijk beschreven. Zodra wij een nieuwe leuke bestemming aandoen zal ik deze op de site zo snel mogelijk bijwerken. Deze informatie kunt je vinden via de update. Wil je hiervan op de hoogte gehouden worden? Dat kan! Schrijf je in via ons contactformulier.

HEB JE VRAGEN  voor ons als jullie een reis naar Amerika of Canada gaan maken? Of misschien nog leuke tips of een opmerking/reactie over de website, laat dan een berichtje voor ons achter in ons gastenboek. 

 


ED & JOLANDA  - Psst : Wij zouden HET OOK SUPER LEUK VINDEN als je deze website wilt delen via je social media. Alvast bedankt!

E-mail