Ed en Jolanda Bakker

             Round and around  and around we go - Rihanna

Het maken van een herinnering is nog beter als je ze samen kunt beleven!


Heb je al plannen gemaakt voor de vakantie? Ben je op zoek naar vakantie-inspiratie voor je reis door Canada, de Verenigde Staten en/of Europa? Misschien kunnen onze reisverslagen, informatie en handige reistips je hierbij helpen. Deze website bevat nl veel reisblogs door Canada en de USA aangevuld met nieuwe reisverslagen door binnen- en buitenland.

 

LEUK DAT JE EEN BEZOEK BRENGT AAN ONZE WEBSITE

 

Wij nemen jullie mee op onze reizen door Canada en de USA maar vanaf 2023 gaan wij ook meer plekken in Europa ontdekken. Onze reizen door Europa maken wij met onze nieuwe aanwinst, een mooie Adria Caravan. Op deze website vindt je informatieve tips en leuke ideeën die je wellicht kunt gebruiken op één van jullie eigen reizen. 

Ik begon deze website om de achterblijvers mee te laten genieten met onze avonturen door Canada en de USA. Dit is een uit de hand gelopen hobby waardoor de site is blijven groeien. Je vindt op deze website bv handige informatie over steden/plekken die wij bezocht hebben. Deze informatie wordt aangevuld met de foto's die ik zelf maak tijdens onze reizen.

Voor de pandemie hebben wij met name door Canada en de USA gereisd met onze eigen camper (5th wheel) die wij in 2016 hebben gekocht en opgeknapt tot ons mooie tweede huis op wielen. 


Door Covid-1 9 veranderde  er veel. Om niet stil te zitten en toch bezig te zijn hebben wij een Renault Master gekocht en omgebouwd tot een campervan. Heel leuk om te doen en het eindresultaat was geweldig maar het verschil tussen onze 5th wheel en de campervan was wel heel erg groot dus hebben wij deze verkocht.


Ook 2022 bracht ons veel veranderingen. Doordat wij de laatste jaren weinig tot niet konden reizen en daardoor nauwelijks gebruik gemaakt van onze camper en auto (stilstand van de truck is beslist niet bevorderlijk) hebben wij de knoop doorgehakt waardoor wij in dit jaar (2023) onze laatste reis gaan maken met de camper en ons mooie bezit hierna te koop te zetten. Het reizen met de 5th wheel is tegenwoordig bijna niet meer te betalen door de mega hoge kosten, met name de diesel. Dit hebben wij  verleden jaar al ondervonden en de kosten stijgen alleen maar! Het reizen moet nog wel leuk blijven. Het gaat ons aan het hart maar wij krijgen er wel weer iets moois voor terug!

 


Zie hier onze nieuwe aanwinst. Een prachtige caravan met alles erop en eraan. Het is nu tijd om de mooie plekjes in Europa te ontdekken. Dit is altijd al de bedoeling geweest maar door deze rare tijden hebben wij het nu een paar jaar naar voren geschoven. Natuurlijk zullen wij nog steeds onze reisjes plannen naar Canada en de USA. 

Dit houdt wel in dat deze website verder zal worden uitgebreid met verslagen vanuit Nederland en Europa. Dit zal nog een hele klus worden om de website te updaten maar ik ga mijn best doen om alles zsm aan te vullen met de nodige informatie zoals jullie die van mij gewend zijn. Zie onze updates.


Vindt je het leuk om op de hoogte gehouden te worden van onze reisverslagen of waar wij op dit moment verblijven? Dat kan! Schrijf je gratis in via ons contactformulier.

HEB JE  VRAGEN, leuke tips of een opmerking/reactie over de website, laat dan een berichtje voor ons achter in ons gastenboek. ED & JOLANDA  Psst : Wij zouden HET OOK SUPER LEUK VINDEN als jullie deze website wilt delen via je sociale media. Alvast bedankt!


 

E-mail