Ed en Jolanda Bakker

             Round and around  and around we go - Rihanna

HET MAKEN VAN EEN HERINNERING IS NOG BETER ALS JE ZE SAMEN KUNT BELEVEN!


LEUK DAT JE EEN BEZOEK BRENGT AAN ONZE WEBSITE


Heb je al plannen gemaakt voor de vakantie? Ben je op zoek naar vakantie-inspiratie voor je reis door Canada, de Verenigde Staten en/of Europa? Misschien kunnen onze reisverslagen, informatie en handige reistips je hierbij helpen. Deze website bevat veel reisblogs van de reizen die wij hebben gemaakt door Canada en de USA aangevuld met nieuwe reisverslagen door Nederland en Europa met soms handige informatie over de steden/dorpen/plekken die wij bezocht hebben. Alle foto's zijn door mijzelf geschoten tijdens onze vele reizen.


WIE ZIJN WIJ?

Ed en ik (Jolanda) zijn met (pre)pensioen en zitten nu in een hele nieuwe fase van ons leven.

Ik begon jaren geleden aan deze website om de achterblijvers mee te laten genieten met onze avonturen door Canada en de USA. Nu is het een uit de hand gelopen hobby waardoor de website is blijven groeien. Heel leuk om te zien, door het aantal bezoekers, dat de site inmiddels druk bezocht wordt. 

Voor de pandemie hebben wij veel door Canada en de USA gereisd en hebben na een paar jaar een eigen camper (5th wheel) gekocht die wij hebben opgeknapt tot ons mooie tweede huis op wielen in Canada. 

 


Maar door Covid-1 9 veranderde er veel. Om niet stil te blijven zitten en, gedurende deze periode, toch bezig te zijn hebben wij ook een bus in Nederland gekocht en deze omgebouwd tot een campervan. Deze campervan hebben wij na de Covid periode overigens weer verkocht. Wij vonden het toch net de klein.

Tijdens de Covid konden wij natuurlijk niet reizen waardoor wij geen gebruik konden maken van onze camper/truck in Canada. Stilstand van de truck is niet bevorderlijk voor de auto wat vele kosten met zich meebrengt. Inmiddels waren de kosten in Canada/USA erg gestegen. Door deze stijgende kosten hebben wij besloten om ons mooie bezit te verkopen aan een fijn gezin die er wel optimaal gebruik van kan maken. Het reizen moet wel betaalbaar blijven om het leuk te houden.

Het verkopen van de camper ging mij aan het hart maar wij hebben hier wel iets moois voor teruggekregen! Zie hier onze nieuwe aanwinst. Een prachtige caravan met alles erop en eraan. Hiermee hopen wij mooie plekjes in Nederland en Europa te gaan ontdekken. Deze beslissing was bedoeld naarmate wij ouder zouden worden maar besloten dit een paar jaar naar voren te schuiven. Enjoy life zolang het kan! Natuurlijk blijven wij ook onze reisjes door Canada en de USA maken maar dan met een gehuurde camper. 


Het zal jullie duidelijk zijn dat deze website nog verder zal uitbreiden met verslagen vanuit Nederland en daarbuiten. De website updaten en bijwerken zal nog een hele klus zijn maar ik ga mijn best doen om alles zsm aan te vullen met de informatie zoals jullie die van mij gewend zijn. Zie onze updates.


Vindt je het leuk om onze reisverslagen te lezen, waar wij verblijven of heb je vragen, tips en/of een opmerking over onze website? Laat dan een berichtje achter in ons onderstaand gastenboek.


GROETJES

ED & JOLANDA  By the way : Wij zouden HET OOK SUPER LEUK VINDEN als jullie deze website willen delen via je sociale media.  

E-mailen
Instagram