Ed en Jolanda Bakker

             Round and around  and around we go - rihanna

 

ARUBA 2019 

14-01-2019

 Almere

EEN KLEINE AFWISSELING 

Doe is gek en wijk eens af. Na zoveel jaar naar Canada of de VS gaan wij een keer iets heel anders doen op vakantie. Dit keer gaan wij eens, voor de verandering, naar een warm land voor een heerlijke relaxte strandvakantie! Het is al zo lang geleden dat wij heerlijk op een strand of aan het zwembad hebben gelegen en vonden dat het weer eens tijd werd. Samen met Kim, Jeff, de kids en Doug en Barbara hebben wij een prachtige villa gehuurd in Aruba. Helaas gaan Manouk, Jordi en Charlie (ons nieuwe kleine meisje) deze keer niet mee. Heel jammer, maar een goed excuus om het nog een keer over te doen :-)

Waar gaan wij naar toe? Onze villa, zie de foto (al jaloers?) staat in Palm Beach, een paar honderd meter van het strand af. Het huis heeft echt alles wat je maar kan wensen. Wij gaan ons 12 dagen wentelen in luxe! Wat zullen wij genieten! Nu is het aftellen, wij kunnen niet wachten om te gaan!

----------------------------------------------

29-01-2019

Amsterdam - Oranjestad

 26 cº

ONDERWEG

Jaa, vandaag is het dan zover. Heerlijk naar de warmte. 

Terwijl hier de sneeuw weer opkomst is gaan wij heerlijk naar het zonnige en warme Aruba. Wat een heerlijk vooruitzicht. De reis begon lekker. De taxi kwam al later en het vliegtuig had een uur vertraging. Maar gelukkig hebben wij het met een beetje doorvliegen wel ingehaald. Rond 18.00 aangekomen op Aruba. De kids hebben zich redelijk vermaakt tijdens de vlucht. Julie vond t helemaal geweldig dat wij mee waren. Ze kon van de ene stoel naar de andere stoel hoppen. Brady had er meer moeite mee om 10 uur rustig te blijven maar over t algemeen is het prima gegaan, zeker toen hij eindelijk heen en weer tussen de stoelen dorst te lopen. Het ijs was gebroken.

Ook hier op Aruba werden wij opgewacht door Doug en Barbara. Het begint een gewoonte te worden😉. Het weerzien was wel erg leuk! Kim had Doug en Barbara al weer 8 jaar niet meer gezien en zij hadden Kim nog niet eerder meegemaakt als moeder. Te grappig. De kids waren in eerste instantie verlegen, vooral omdat er nu in het Engels gesproken werd, maar Julie ontdooide snel en wilde gelijk met Doug en Barbara mee in de auto. Daar heeft ze natuurlijk spijt van gekregen.

Wij reden achter Ed aan naar ons vakantiehuis. Doug vertelde onderweg dat zij het huis niet konden vinden vanmiddag, zij waren een paar uur eerder aangekomen. Hij had het nog niet gezegd of Barbara zei ineens ....... huh waar zijn ze gebleven? Ik heb geen idee waar het is misgegaan maar wij hebben ongemerkt een verkeerde auto gevolgd. Gelukkig had ik de map goed bekeken en wist ik, samen met de TomTom de weg te vinden, dacht ik. Niet dus😂😂. Ik wist dat wij in de buurt waren maar wij konden het huis niet vinden. De telefoons werkten niet en reden maar rondjes. Julie begon het in de gaten te hebben dat wij verdwaald waren. Het was inmiddels erg donker, het werd later en was niet erg op dr gemak. Na een kwartier hadden wij eindelijk contact met elkaar en konden wij naar een punt rijden waar wij door Tom (beheerder van het huis) opgehaald konden worden.  Achteraf, in daglicht, zijn wij heeeel dicht bij t huis maar hadden een straat verder moeten rijden😃.

Achter een groot hek en een muur ontwaarde ons huis. Wat prachtig!!!! Een heerlijk huis met een om het huis heen een veranda. Geweldig! Terwijl wij de spullen uitpakten zijn de mannen op pad gegaan om nog wat eten te scoren. En jullie raden het al ..... heerlijk buiten!!! gegeten. Wat een luxe. Dat zijn wij niet meer gewend om met 26cº in de avonduren nog buiten te zitten. Wij gaan ons hier wel vermaken.

30-01-2019

GENIETEN!

30 cº


Yes, natuurlijk weer last van een jetlag. Had niet anders verwacht. Rond 05.30 uur wakker geworden en niet lang daarna hoorde ik kinderstemmetjes. Bijna iedereen was vandaag vroeg zijn bed uit. We hebben de zon zien opkomen en kunnen het huis nu in daglicht bewonderen. Het is nog mooier dan wij dachten! En wat is t hier al lekker warm. Je leeft hier dan ook de hele dag buiten.

Het eerste wat wij gedaan hebben is boodschappen ingeslagen want ook al staat er hier al een heleboel, je moet toch brood etc in huis halen.

Na de boodschappen gezellig met zijn allen ontbeten. Voor de kinderen is het wel allemaal wennen. Een nieuwe omgeving en wij praten Engels. Juuls pikt het al snel op en heeft er geen moeite mee. Brady brabbelt gewoon lekker mee. Vandaag verder lekker chill. Genieten van de zon en het zwembad. Je hebt hier echt alles bij de hand. Later in de middag nog even naar de kust gewandeld om de omgeving te verkennen. Wat is het hier leuk en gezellig! 

Eenmaal weer terug in het huis nog heerlijk gezwommen want na de wandeling moeten we afkoelen. Wat een luxe! ‘s Avonds lekker relaxed de bbq aan voor de hamburgers. Lekker makkelijk op een broodje. Daarna heerlijk lang na zitten tafelen op ons terras onder de veranda. Het is hier goed vertoeven met dat constante windje.

----------------------------------------------------------------

31-01-2019

BABY BEACH

30 cº

Ook vandaag weer vroeg op. Nog steeds wat last van de jetlag. Dit is helemaal geen straf want dan is het ook nog wat koeler dan de rest van de dag. We konden hierdoor dan ook vroeg boodschappen doen om daarna naar het strand te rijden. Vandaag zijn wij naar Baby Beach gereden. Een prachtig strand aan het zuidpuntje van het eiland waar je goed kan snorkelen en bovendien met de schildpadden kan zwemmen.

Nou dat is zeker gelukt! Een prachtig wit strand met een heldere groene, soms turquoise zee. Wij hebben hier prachtige kleine, grote en zeer gekleurde vissen gezien 🐟🐠🦀🐢. Ze zwemmen gewoon langs je heen. Maar ook tussen de schildpadden gezwommen. Wat een belevenis. Zeker toen Kim en Doug ze bananen gingen voeren. Hele scholen komen er dan op je af :-). De kids hebben zich ook prima vermaakt aan het strand. Het is een mooi aflopend en rustig strand met weinig golven.  Wat een genot om dat te zien. Aan het einde van de middag naar huis gereden. Het is nogal een eindje van ons huis je af dus moeten wij nog een tijdje in de auto zitten. Voor ons geen probleem maar Brady heeft er snel genoeg van. Dit strand ligt misschien toch ff te ver van het huis af. Wij gaan voortaan naar een strand dichter bij huis.

Weer eenmaal thuis nog ff in het zwembad gedoken. De kids, maar ook wij vinden het heerlijk ook al is het water toch wel erg koud. 

Doug had heerlijk gekookt. Pasta Chicken Alfredo.  Dit is toch wel heel relaxed om zo thuis met zn allen te eten.  Na het eten nog even gezellig naar de boulevard gelopen en wat winkeltjes bekeken. Het is hier erg gezellig met restaurantjes, kraampjes en muziek. De kids zijn ondertussen wel al in de buggy in slaap gevallen en konden wij ze, nadat wij terug waren, direct wegleggen in bed. Op deze manier gaan de dagen snel voorbij! 

----------------------------------------------------------------

01-02-2019

ORANJESTAD

30 cº

Wakker worden in de warmte. Wij zijn het nog steeds niet gewend maar het is heerlijk!!! Dit hebben wij in jaren zo niet meer meegemaakt! Lekker naar buiten waar het zonnetje direct begint te branden. De kids zijn al lekker buiten aan het spelen en hebben het prima naar hun zin.
Na het ontbijt heerlijk bij het zwembad gezetten genietend van de zon. Terwijl de temperatuur hier begint op te lopen naar de 30cº krijgen wij het nieuws dat het sneeuwt in Nederland. Hoewel ik sneeuw heerlijk vind ben ik blij dat wij kunnen genieten van de zon. Lekker lui gedaan gedurende de dag.

Nadat Brady tussen de middag heeft geslapen zijn wij richting Oranjestad gereden en daar wat rond gewandeld. Je kunt wel stellen dat deze stad geheel aangepast is voor de lading toeristen die uit de cruiseschepen komen. Je vindt hier alleen maar luxe winkels zoals Louis Vuiton, Ralph Lauren etc en mega veel juweliers. Bijna 75% van de winkels zijn juweliers! Bovendien mist de stad gezelligheid. De opzet lijkt overigens als twee druppels water op de Amerikaanse winkelcentra’s van bv Fort Lauderdale of Coconut Grove in Florida. Wij zijn nog verder doorgelopen naar de haven maar ook daar was niet echt wat te beleven. Nee, dit was t niet. Mijn stad is het niet. Ik vind Willemstad op Curaçao is veel gezelliger om doorheen te wandelen. Op Aruba hoeven wij ons geld niet uit te geven. Ook wel eens lekker om niet te shoppen op vakantie. Het is hier ook nog eens schreeuwend duur! Ik had gelezen dat het hier belastingvrij zou zijn en dat je goed kon shoppen. Waar dan???? Whahhaha geld overhouden in een vakantie zou voor mij een wonder zijn maar het gaat dan echt gebeuren, geloof ik.


Na een dikke 2 uur de stad doorgewandeld toch maar terug naar huis en daar verder gezellig de avond doorgebracht. Wat is het toch een fijn huis.

----------------------------------------------------------------

 

02-02-2019
BOYS DAY

30 cº

Another day in paradijs. Het is warm en het zonnetje schijnt. Met name de jongens zijn vroeg in de weer vandaag. Ze moeten om 08.30 uur in het centrum zijn. Hun mannending. Scheuren in een  ATV door het binnenland van Aruba op onbegaanbare wegen. Stoer!!! De dames gingen ook vroeg op pad met de kids. Een lekkere wandeling naar het strand. Over de wandelboulevard, winkeltjes kijken, koffie drinken en wanneer het te warm wordt terug gewandeld naar ons zwembad. Pffff wat is vakantie toch zwaar!

Bij thuiskomst van de mannen horen wij hun wilde verhalen aan. Stiekem een beetje jaloers van alle avonturen maar toch wel blij dat ik er niet bij was. Ik word nu toch ook wel nieuwsgierig hoe de rest van het eiland eruit ziet. De kinderen vermaken zich heerlijk in het zwembad en gedragen zich perfect. Ze zijn goed gedrild😂. Niet zonder hun bandjes bij het water en ze laten zich goed insmeren. Want... verbranden gaat hier zeer snel. Voor je het weet ben je zo rood als een biet. Ze voelen zich als eendjes in t water en spartelen er op los, zelfs in t diepe en in het bubbelbad. Heerlijk om te zien. Grappig om ook mee te maken dat de Engelse taal gewoon geen barrière is voor ze. Ze praten gewoon door en vonden het niet eens gek dat ze in een andere taal antwoord kregen. Ze nemen zelfs al zinnetjes over. Zo schattig!

----------------------------------------------------------------

03-02-2019

ISLAND HOPPEN

30 cº

Gut het wordt een beetje eentonig om het te zeggen maar wakker worden in een warme omgeving met het zonnetje aan de hemel is toch heerlijk. Je maakt gewoon niet veel mee met dit weer. Eigenlijk bij het saaie af :-) maar wij hebben reuze veel plezier met zijn allen. Het is zondag dus vandaag maken de mannen ( behalve Jeff, whahaha, die is druk met de kids) een uitgebreide brunch. Scramble eggs, patatoos en bacon. Iedereen zit heerlijk te genieten. Nadat wij uitgetafeld zijn besluiten de oudjes onder ons een dagje het eiland gaan te verkennen. Nou ja, verkennen ...... je bent op het eiland vrij snel uitgekeken. Het eiland is niet erg groot en met de auto kun je niet overal komen. In 4 of 5 uurtjes hebben wij je hele eiland bekeken.

Wij beginnen onze tocht bij de California Dunes and lighthouse. Wij rijden langs mooie stukken strand. Het is hier echt zoals je het in de gidsen ziet staan. Witte stranden en een prachtige blauw/groene zee. Onderweg ook nog een gestrande shipwreck. Mooi om wat foto’s te maken. Overal langs de weg staan van die mooie grote cactussen. Heel bijzonder. Bij de vuurtoren hebben wij een schitterend overzicht op de kustlijn met de hotels. Vandaag verder inlands gereden. Op dit eiland vindt je geen mooie landhuizen zoals je die op Curaçao vindt maar normale woongebieden met soms mooie maar ook vervallen huisjes. Met onze route reden wij verder richting de kust naar het kleine, maar mooie, Alta Vista Kapel met een prachtig uitzicht op de zee. Daarna ook nog even langs de Donkey Sanctuary waar oude wilde ezels genieten van hun laatste jaren. Een bejaardenhuis voor ezels zullen maar zeggen. Zo schattig die oudjes.

Na een tijdje konden wij ons toch losmaken van deze cuties en zijn wij verder gereden naar Ayo en Casibari. Op dit platte eiland vindt je een paar ongewone heuvels en granietachtige keien die via wandelpaden en trappen beklommen kunnen worden.  Niemand weet hoe deze keien hier zijn beland. Dit blijft een raadsel. Voordat wij de grote rotsen gaan beklimmen zoeken wij eerst verkoeling in een klein gezellig restaurantje.

Na onze versnapering zijn wij omhoog geklommen. Bovenop deze rotsformaties heb je een prachtig 360º uitzicht over het hele eiland. Voor ons zien wij de enige vulkaan van het eiland, de Jamanota liggen.  

Na deze  mooie ervaring zijn wij naar het Ayo National Park gereden. Het Nationale Park beslaat 20% van Aruba. Hier vindt je zandduinen, een paar mooie baaien en grotten. Je kunt hier mooie wandelingen maken maar als u de gebroeders Bakker een beetje kent gaat dat hier, in deze hitte, niet gebeuren. Nu moet ik eerlijk bekennen dat een wandeling hier, op het midden van de dag, ook niet bepaald mijn bezigheid is. Daar is het echt te warm voor. Wij zijn wel naar de rand van Boca Prins gewandeld. Een spectaculair stukje kust met ruige, hoge golven die tegen de kliffen aan klotsen. Na dit spektakel zijn wij naar de grotten gereden. De eerste was niet echt bijzonder maar de tweede grot, de Quadirikiri Cave, was wel heel mooi. Je loopt in eerste instantie in het pikkedonker naar het midden van de grot waar een opening zit en de zon in de grot valt. Heel mooi. Je moest alleen uitkijken voor de vleermuizen die hier rondvlogen. Suizen gewoon over je hoofd heen! Daarna weer op de tast terug in het donker. Dat was wel even een dingetje. Geen pad maar grote kiezels. Maar goed dat niemand kan zien wat je uithaalt 😂. We waren nog net op tijd terug. De grotten worden nl rond 16.00 uur afgesloten voor het publiek. Wij kwamen er net uitlopen toen de rangers aan kwamen rijden. Het zal je toch gebeuren dat je in die grot moet blijven slapen. Never ever!!!

Omdat wij al naar Baby Beach waren geweest zijn we weer naar huis gereden waar wij nog heerlijk met de kids gezwommen hebben. Wat een luxe is het toch. 's Avonds heerlijke steaks op de bbq gebakken en daarna nog een ijsje gehaald op de wandelboulevard. Zo is er weer een dag voorbij. De tijd vliegt als het gezellig is.

----------------------------------------------------------------

04-02-2019

ARASHI BEACH

30 cº

Vandaag gaan wij een ander strand uitproberen. Dit strand zijn wij gisteren tegengekomen toen wij met de auto aan het toeren waren. Arashi Beach. In de boeken staat dat je bij dit strand ook goed kan snorkelen en ..... het is veel dichterbij ons huis, dus beter voor Brady. Zonder zijn autostoel is hij volledig losgeslagen en wil hij van de ene naar de andere kant 😂.  Dit strand ligt ook wat verder van de hotels af dus minder druk. Een win/win situatie dus. Helaas is de kleine man ook niet echt gek op het strand zijn wij achtergekomen. Julie vindt het hier geweldig en vermaakt zich prima in de zee. Brady daar en tegen vindt t helemaal niets. Smeert steeds zand in zijn ogen en heeft last van de felle zon. Eigenwijs als dat hij is wil hij geen pet op en ook geen zonnebril dragen. Met het gevolg dat zijn ogen rood zijn, waarschijnlijk prikken, en vreselijk tranen. Zo zielig. Na een tijdje viel hij heerlijk in slaap in zn buggy, die in de schaduw staat lekker met een windje erbij. 

Ashanti Beach

Wij vermaken ons goed. Met het snorkelen zien wij hier weer mooie vissen zwemmen. Ik heb het snorkelmasker van Manouk meegenomen en ik moet zeggen ....wat een uitkomst. Je ziet er niet uit maar wat zit dit comfortabel en je kunt gewoon blijven ademen. Bovendien blijf je er ook nog een goed op drijven. Nou was dat niet echt genoeg voor mij. Ik snorkel gewoon verkeerd. Ben te onzeker en bang en gebruik mijn benen te veel in plaats van drijven. Maar dat probleem heb ik snel opgelost door een drijfrol mee te nemen. En dat werkt perfect!!! De zee is hier overigens wel wat ruiger. Meer golven en de rand loopt heel snel af. Voor Julie geen probleem. Gaat gewoon t diepe in en laat zich terug gooien door de golven.  Een zeer leuk spelletje! Na een paar uurtjes op t strand weer terug naar het zwembad waar wij direct ook weer het zwembad in gaan. Wij hebben nog net geen zwemvliezen tussen onze handen en voeten. 

Wij hebben overigens ook gemerkt dat wij elke dag visite krijgen van een leguaan die pontificaal zijn behoefte achterlaat op de rand van het zwembad. Dat is nu weer een minpuntje😃. 

Na het eten zijn wij nog even gaan wandelen door het winkelgebied van Palm Beach. Een gezellig stukje. Daarna nog met zn allen gezellig bij het zwembad gezeten.

----------------------------------------------------------------

05-02-2019

POOLDAY

30 cº

Vandaag besloten wij lekker bij het huis te blijven. Voor Brady is het beter en het is bij het zwembad ook erg goed vertoeven. Wij beginnen al een lekker kleurtje te krijgen. Barbara is inmiddels Julies BFF geworden dus wordt door haar in beslag genomen. Te schattig om te zien. Inmiddels is Brady ook zo vrij als een vis in het water en stapt er net zo makkelijk in. Dit is overigens een mooie manier om bruin te worden. Gewoon lekker met de kids in het water spelen en daarna even opwarmen op het ligbed. Uren bakken is niets meer voor ons. 

Aan het einde van de middag maken wij onze eerste stroomstoring mee. Gelukkig hadden wij de boodschappen net binnen en koken wij op gas. Dat was geen probleem.  Het probleem zit m meer in de wind. Rond 18.00 uur begint het al een beetje te schemeren dus koken bij kaarslicht. Op de tafel, die op de veranda staat omdat je hier buiten leeft, worden alle kaarsjes aangestoken die wij in huis hebben. Alleen blijven die niet lang branden door de wind. Ok, gelukkig hebben wij ook windlichten. Eh..... jammer de wind blaast te hard, dit lukt ook niet, whahaha. Hierna creatief te werk gegaan om toch maar wat licht te hebben maar wat werkte ook niet echt. Uiteindelijk hebben wij de zaklampen van onze telefoons gebruikt om je bord nog te kunnen zien. Erg romantisch hoor 🤩. En natuurlijk ging de stroom net weer aan toen wij klaar waren. Je zal t altijd zien, whahaha.

----------------------------------------------------------------

06-02-2019 

LAST DAY D&B
30 cº

 

Vandaag was het de  laatste dag van Doug en Barbara. Zij zijn vanmiddag weer vertrokken naar het zeer koude Canada (-35).  Dat zal  ze wel tegenvallen, whahaha. Dat is een behoorlijke omschakeling! Ze hebben gisteren al ingepakt dus konden ze nog even genieten van de warmte en de laatste (Nederlandse) boodschappen gehaald om mee naar huis te nemen. Julie is nog even verwend door haar bff. Een armband en 2! ringen. Wat een verwennerij! Rond 13.30 uur moesten wij dan echt afscheid gaan nemen. We gaan ze missen. Het was echt bijzonder om elkaar hier te treffen en ook nog eens met de kids erbij.

De rest van de middag rustig doorgebracht bij t zwembad. Ik ben nog gaan wandelen en uiteindelijk bij t strand uitgekomen en over de boulevard terug gewandeld. Het was wel erg warm voor een wandeling maar toch wel lekker met de wind en veel in de schaduw. Na het eten zijn wij nog even erop uit geweest en een ijsje gehaald. De tijd vliegt nu weg en beseffen dat wij nu ook weer snel vertrekken. Nog maar even genieten dus!

---------------------------------------------------------------- 

07-02-2019
ANOTHER DAY ON THE BEACH
30 cº

Hoewel het heerlijk is bij het zwembad, het is ook heerlijk om naar het strand te gaan. Dus, voor de laatste keer in de vakantie, zijn wij vandaag nog een keer naar het strand gegaan. Tja en wat doe dan? Een beetje wandelen en wat foto’s geschoten, wat gesnorkeld en met de kids in het water gespeeld. Het snorkelen was ook wel weer een avontuur op zich. Meestal ga je met zn tweetjes maar dit keer ging ik er in mn eentje op uit. Was dat verstandig? Misschien niet maar gelukkig is er niets gebeurd behalve dan dat ik geschrokken terugkwam.😂. Ik had opgevangen dat je een klein eindje verder op, bij wat grotere rotsen je mooie vissen kan zien. Natuurlijk werd ik weer nieuwsgierig en ging ik er in mn eentje op uit. En inderdaad al snel zag ik allerlei mooie gekleurde vissen voorbij zwemmen en veel zee-egels. Hele grote en hele kleintjes. Wat een prachtig gezicht totdat .... ik schijnbaar iets te dichtbij een rots kwam. Ineens kwam er een groene murene, vanuit het niets, uit zn hol geschoten. Mijn hart zat in mn keel. Het blijven gewoon enge en lelijke beesten om te zien. Hij deed verder niets maar ik vond het tijd om terug te gaan. Ik was best wel een eind uit de kust en om de een of andere manier raakte ik toch een klein beetje in paniek. Stel dat hij me volgt??? Dat gebeurde natuurlijk niet, maar toch .... alleen de gedachte al🤣. Ik wist niet hoe snel ik weer terug moest zwemmen. Gelukkig had ik de golfslag mee dus weer snel tussen de mensen. Pfff, dat was wel weer ff een momentje. 

Bij thuiskomst van het strand de koffer alvast wat ingepakt zodat wij morgen niet veel te doen hebben en de ochtend nog heerlijk van de zon kunnen genieten. Na het avondeten hebben wij nog een laatste ronde gemaakt over de boulevard waar het echt heel gezellig vertoeven is. 

---------------------------------------------------------------- 

08-02-2019
Oranjestad - Amsterdam
ONS LAATSTE DAGJE
30 cº
Aan alles komt een eind, zo ook aan deze vakantie. Vanmorgen de laatste dingen in de koffer gestopt en nog heerlijk kunnen genieten bij het zwembad. De kinderen zijn inmiddels waterratten geworden. Wij beseffen nu hoe wij dit gaan missen. Wat zal het stil zijn thuis zonder die stemmetjes en het geknuffel. 
Na de lunch was het tijd om ons op te knappen, op te ruimen en de laatste dingen na te kijken. De taxi kwam op tijd, niet alles en iedereen kon in de auto, en namen afscheid van Tom. Wat zullen wij het huis missen en wat hebben wij genoten! Bye bye Aruba.
Nadat wij de auto en de koffers hadden ingeleverd hebben wij nog heerlijk bij een restaurantje gezeten, zodat de kinderen nog lekker konden spelen. Het nadeel van deze vlucht was dat wij nog een tussenstop op Bonaire hadden. Voor de kinderen niet echt handig maar gelukkig konden ze daarna slapen. Voor Brady was het niet helemaal een prettige vlucht maar heeft uiteindelijk toch nog een paar uurtjes geslapen, weliswaar onrustig, maar toch. Alles was meegenomen. Wij zijn weer heelhuids thuisgekomen.

---------------------------------------------------------------- 
09-02-2019
HET NORMALE LEVEN
30 cº
Wat hebben wij genoten van deze vakantie, van de warmte, van het huis, van de stranden en van elkaar. En wat is het hier koud, alhoewel wij het mooie weer hebben meegenomen. Het is gewoon lente. Het valt wel tegen om het normale leven weer op te pakken maar het is ook wel weer goed. 

Wij hebben het echt heerlijk gehad maar zouden wij terug gaan naar Aruba? Ik denk het niet. Wij hadden ons geen betere woonhuis kunnen bedenken. Echt geweldig, de stranden schitterend! De gezelligheid van Palm Beach in de avond ook een aanrader maar .... het eiland zelf, in vergelijking met Curaçao, kan mij niet erg bekoren. De mensen op het eiland zijn super vriendelijk maar wij vinden dit eiland toch minder mooi en bovenal super, super duur! De prijzen waren abnormaal hoog. Maar goed, dat mag de pret niet drukken, wij hebben het erg naar onze zin gehad en kunnen wij in ieder zeggen dat wij beide eilanden bezocht hebben. Nu op naar ons volgende avontuur in september!

 
E-mail