Ed en Jolanda Bakker

             Round and around  and around we go - Rihanna

DE CAMPERVAN!
Tijden veranderen zo snel. Zoals 2020 is verlopen had niemand kunnen voorspellen. 

Gelukkig zijn wij eind januari 2020 nog op vakantie geweest. Nog geen 2 weken later kondigden de eerste landen een lockdown aan. Wie had dit kunnen bedenken. Covid heeft mensen over de hele wereld verschrikkelijk ziek gemaakt en/of zijn er aan overleden. Verschrikkelijk! Wat een angstige tijd. Ook wij zaten thuis, zagen weinig mensen en vakanties werden geannuleerd. Even hadden wij de hoop dat we over het ergste heen waren, maar het virus blijft onder ons en er komen steeds meer varianten bij. Gelukkig is er een klein lichtje in de duisternis. Het vaccin.  

Voor ons is er veel veranderd, voor mij thuis werken en Ed is helemaal gestopt met werken. Hij heeft een goede vertrekregeling kunnen treffen met de KLM. Om niet op de bank te belanden, dat is namelijk niets voor Ed, zijn wij met een nieuw project gestart. De Klusbus!

Een mooie Renault Master uit 2013, weinig kilometers gereden. Deze bus hebben wij omgebouwd tot een mooie moderne campervan. 

Omdat we gelukkig weer mogen reizen hebben wij de campervan inmiddels verkocht. Wij hebben er even heerlijk van kunnen genieten maar gewoon te weinig. Daardoor hebben wij besloten de campervan toch te verkopen aan een echtpaar die er optimaal gebruik van kunnen maken! Wij wensen dit echtpaar heel veel kampeerplezier toe.

Nieuwsgierig? Bekijk dan de gehele renovatie en het eindresultaat in ons fotoalbum.  


17-09 (2)kl
17-09 (2)kl
d4eb74cd-e16a-4209-aee8-fe14db4791fa_1
d4eb74cd-e16a-4209-aee8-fe14db4791fa_1
E-mailen
Instagram